MacedonianEnglish
Apollo
Играчки
Опрема
Помагала
Останато
 

НОВО: Kенгур 2 во 1


За првo заедничкo истражување и дожување на пријатни моменти во друштво на вашето дете!инфо: www.freonbaby.comНОВО во асортиманот на FreeOn- лежалка со вибрации и звучни ефекти


Линијата на Home се збогати со нови производи. Транспортно креветче, хранилката и проодувалката се придружија на лежалките и нишалките.

 

Лежалката со вибрации и звучни ефекти ќе биде одлична алатка за секојдневните активности на вашето дете.

Лакот со играчки ќе го мотивираат на игра, додека вибрациите и звучните ефекти ќе го привлекуваат вниманието на детето.

Прилагодливиот грбен наслон и 3-точкениот сигурносен појас овозможува дополнителна удобност, сигурност и  безгрижно користење.

Наградната игра на МАМ е завршена!

Среќни добитници на МАМ подароците се:

  • Мими Стојановска ул. Христо Татарчев 14/100 Скопје
  • Катерина Вучковска ул.Никола Грчетов 2/10 Скопје
  • Милена Велинова ул. 4 бр.52 Скопје
  • Софка Блажевска ул.Марко Орешковиќ бр.80 Скопје
  • Емилија Мицкоска ул. Баница 31/8 Скопје


НОВОСТИ!

Нова цуцла Mam Perfect - извонредно тенка и супер мека.

 

MAM Perfect: 60% тенка, 3-пати помека

Обликувана, да го намали ризикот за неправилности при растење на забчињата.

 -со само 2,88 mm големина на вратот од цуцлата Mam Perfect и понатаму е најтенката цуцла во светот

-цуцлите се 3пати потенки од останатите и затоа се лесно прилагодливи

                                                                            
актуелно
Newsletter